Genap 4 tahun...

Hari ni adalah Anniversary kami yang ke-4 tahun....
3hb September 2005 adalah tarikh kami dinikahkan di Kuantan...
Selama 4 tahun kami mendirikan rumahtangga, kami dikurniakan 2 org cahayamata lelaki yg cute dan memeriahkan lagi rumah kami...
Semoga usia perkahwinan kami akan berkekalan hendakNya....amin...
X celebrate pun cz hari ni Ana (ex-officemate) ajak berbuka pose kat umah dia...

4 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

happy annv babe!btw,play house Step 2 yang u tanya dat day is RM2K++,its d biggest one,daddy mommy pun bole msk..n ada meja also kerusi..phone n doorbell..bought em in toys r us..yah,budak2 mmg leka main dlm tu ;) .dia ade mcm2 size..n mcm2 bentuk rumah ;)

MeL said...

happy 4th anniversary. semoga kekal ke akhir hayat, amiinnn :)

Deqnan said...

Thanx Mel & Stephanie wis me for my Anniversary....

ooo kat toys r us...nanti nak g tgk ler...

.::haS::. said...

happy 4th anniversary kak..